Baby's Only Gebreide wikkeldeken - Omslagdoek baby Cable - Chenille voering - Wit - 75x75 cm - Geschikt voor drie- en vijfpuntsgordel

52,95
2 Prijzen, De beste prijs bij babypark


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
1 tot 2 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Baby's Only Gebreide wikkeldeken - Omslagdoek baby Cable - Chenille voering - Wit - 75x75 cm - Geschikt voor drie- en vijfpuntsgordel

Mooie met chenille gevoerde omslagdoek, geschikt voor diverse doeleinden. Hij kan gebruikt worden in de reiswieg en in de autostoel om je kindje lekker warm te laten liggen, maar natuurlijk ook gewoon thuis in de box of op schoot, of als badcape.

Deze omslagdoek is gebreid met een gecombineerd garen van katoen en acryl. Dit zorgt voor goede kwaliteit en maximaal comfort. Bovendien heeft acryl de eigenschap dat het vorm en kleur vast is. De deken is afgewerkt met een mooie siersteek. Wij adviseren je dit artikel gescheiden van andere artikelen te wassen. Dit om beschadiging aan de afwerking te voorkomen.

Voor alle Baby's Only producten gelden de volgende wasvoorschriften. De materialen bestaan uit 75% katoen en 25% acryl. Dit heeft als voordeel dat de producten vormvast en kleurecht zijn. Deze Baby?s Only omslagdoek kabel chenille wit kan gewassen worden op 60 graden. Bij deze temperatuur sterft de huisstofmijt.
Kenmerken Baby's Only omslagdoek kabel chenille wit: Materiaal 75% katoen en 25% acryl afmeting 82 x 82 cm Vormvast en kleurecht Kan in de wasmachine op 60 graden Naast deze Baby's Only omslagdoek kabel chenille wit kun je bij ons terecht voor de hele collectie van Baby's Only.
Over Baby's Only: De collectie van Baby?s Only is ontstaan uit liefde voor gebreide materialen en een gevoel voor mode. De brede collectie van Baby?s Only is kwalitatief, authentiek, beschaafd en eindeloos te combineren! Van trendy, eigenwijze en klassieke dessigns tot luxe details en originele kleurencombinaties.

Specificaties

Afmetingen
Product lengte : 82 cm

Materiaal & Kleur
Materiaal : Acryl | Katoen
Kleur : wit

Wasvoorschrift
Wasvoorschrift : 60

Maat:
2015,  S
Materiaal:
Katoen
Voorraad: