Roze Ergopouch Ergococoon Baby (Inbaker) Slaapzakje Berries - 1.0 TOG 3-6 mnd (70cm)

47,99
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Berries

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Roze Ergopouch Ergococoon Baby (Inbaker) Slaapzakje Berries - 1.0 TOG 3-6 mnd (70cm)

Over ergoPouch Slaapzak Baby TOG Cocoon De ergoPouch Cocoon TOG babyslaapzak is een erg handige, duurzame en milieuvriendelijke inbakerslaapzak. Door het gebruik van natuurlijke vezels heeft deze ergoPouch slaapzak een natuurlijke stretch waardoor de slaapzak erg comfortabel aanvoelt voor je kindje en een geborgen en veilig gevoel biedt. Door de rits is het inbakeren zo gebeurd en kan je je kindje erg gemakkelijk verversen tijdens de slaap. De Cocoon slaapzak is voorzien van drukknopjes bij de armopeningen, zodat je kan kiezen om de slaapzak als inbakerslaapzak of gewone slaapzak te gebruiken. Dit systeem laat toe om het inbakeren ook af te bouwen maar kan je je kindje toch in zijn of haar vertrouwde slaapzakje blijven slapen.

Waarom TOG waarden?

De meest ideale temperatuur voor je kinderkamer is tussen 16°C en 20°C. Om ervoor te zorgen dat je kindje niet oververhit geraakt wanneer het ingeduffeld ligt te slapen, werken we met TOG waarden. Deze waarden geven aan welke de meest geschikte slaapzak is voor welke temperatuur. Op die manier kan je overbodige dekentje weglaten en dat maakt de nachtrust van de kindje weer een pak veiliger.

Productkenmerken TOG Cocoon Slaapzak baby

  • TOG 1.0: 21°C - 24°C
  • Gemaakt van biologisch katoen met een binnenlaag van erg zachte rekbare bamboe badstof
  • Zeer goed voor de vochtcirculatie
  • Ademend
  • Huid- en milieuvriendelijk
  • Inbakeren kan je afbouwen door de drukknopjes aan de armpjes
  • Voorzien van rits om makkelijk te kunnen verschonen
Over ergoPouch

ergoPouch maakt ergonomisch ontworpen slaapzakken van natuurlijke vezels en slaapoplossingen voor baby's en kinderen die TOG-gewaardeerd zijn voor warmte. Slaap (of het gebrek daaraan) in de eerste vijf jaar is moeilijk en vol uitdagingen.

Materiaal:
Biologisch katoen,  Katoen
Voorraad: