Grijze Ergopouch Ergococoon Baby (Inbaker) Slaapzakje Grey Marle - 0.2 TOG 0-3 maanden

30,-
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grey marle Grijs Marle Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Grijze Ergopouch Ergococoon Baby (Inbaker) Slaapzakje Grey Marle - 0.2 TOG 0-3 maanden

De ergoCocoon is een makkelijke inbaker-slaapzak van biologisch katoen. Door de natuurlijke rek in de stof kan de baby zich vrij bewegen, maar zich toch veilig en geborgen voelen omdat de stof wel strak om het lijfje zit. Dankzij de rits is het inbakeren in een mum van tijd gepiept. Bovendien ook makkelijk om snel luiers te verschonen zonder te ‘ontbakeren’.



De ergoCocoon is voorzien van drukknoopjes bij de armopeningen. Hierdoor kun je zelf kiezen of je het gewoon als slaapzakje of als inbakerslaapzakje gebruikt - simpelweg wel of niet de armpjes eruit laten! Door dit systeem kun je ook heel eenvoudig het inbakeren afbouwen en kan de baby na het inbakeren gewoon in zijn vertrouwde zakje blijven slapen. Dat ondersteunt de geborgenheid en een goed slaapgedrag.

Voor elk seizoen en voor elke (kamer)temperatuur bestaat er een ideale versie!



Natuurlijk

gemaakt van biologisch katoen met een binnenlaag van super zachte, rekbare bamboe badstof

ademend, huidvriendelijk en milieuvriendelijk

veel bewegingsvrijheid door super rekbare stof, dit bevordert tevens ’n gezonde heupontwikkeling



Makkelijk

geen moeilijke origami inbaker-techniek

te gebruiken als gewone of inbakerslaapzak

makkelijk luier verschonen d.m.v. rits die langs beide kanten open gaat

keuze armpjes in of uit de slaapzak d.m.v. eenvoudige drukknoopje



Maten

0-3 m: tot 7 kg – lengte: 60 cm

3-12 m: tussen 7 – 12 kg – lengte 80 cm. Gemaakt van 100% biologisch materiaal (zie hieronder voor samenstelling per TOG waarde). Voordeel van dit natuurlijke materiaal is dat het lekker ademt en een goede temperatuurregeling bevordert. 0.2 TOG: te gebruiken bij een kamertemperatuur van 24 graden of hoger. (Met meer laagjes zoals romper, pyjama en eventueel dekentje ook bij lagere temperaturen te gebruiken) (Materiaal: 95% Organic Cotton/ 5% Elastane) 1.0 TOG: te gebruiken bij een kamertemperatuur van 20 graden of hoger. (Materiaal; Outer: 95% Organic Cotton/ 5% Elastane. Inner: 95% Bamboo Viscose/ 5% Elastane) 2.5 TOG: te gebruiken bij een kamertemperatuur van 16 - 22 graden. (Materiaal; Outer: 95% Organic Cotton/ 5% Elastane. Inner: 95% Bamboo Viscose/ 5% Elastane. Filling: 100% Organic Cotton) Let op! Houd met wassen het wasvoorschrift aan. Liever niet in de droger of zon drogen, hierdoor kan het zakje krimpen.

Materiaal:
Biologisch katoen,  Katoen
Voorraad: