Weekenddeal 2+2 gratis: Zwitsal Slaap Zacht Lavendel Body Creme 150 ml

4,61 3,79
6 Prijzen, De beste prijs bij DeOnlineDrogist.nl


Merk:
Categorieën:

Op werkdagen voor 21:30 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Weekenddeal 2+2 gratis: Zwitsal Slaap Zacht Lavendel Body Creme 150 ml

Zwitsal Body Crème Lavendel Slaap Zacht Baby biedt een heerlijke rustgevende verzorging na het badje voor het slapen gaan.

• Met lavendel- en kamille-extracten, voor een rustgevende werking.
• Met rijke en vochtinbrengende formule die zorgt voor een zijdezacht huidje.
• pH-huidneutraal.
• Dermatologisch getest.
• Hypoallergeen.
• In handige tube die overal mee naartoe kan worden genomen.

Voor de beste verzorging van het babyhuidje na het badderen kies je voor Zwitsal Slaap Zacht Body Crème Lavendel. Deze makkelijk aan te brengen crème zorgt door haar rijke en vocht inbrengende formule voor een zijdezacht huidje. De crème is geschikt om aan te brengen na het badderen of het douchen van je kleintje. De toevoeging van lavendel en kamille zorgen voor een rustgevend eindresultaat. Juist daarom is Zwitsal Slaap Zacht Body Crème perfect om aan te brengen voordat je jouw kleintje naar bed brengt. Rustig slapen is natuurlijk essentieel voor baby’s, maar ook voor jou is het prettig als je kindje een goede nachtrust heeft. Ondanks dat de crème voor een goede nachtrust zorgt, kan de crème ook op andere momenten van de dag worden gebruikt. In de ochtend voor een frisse start van de dag, of net voor het middagdutje zodat je kindje zijn slaap goed kan pakken. Niet alleen zorgt de toevoeging van lavendel en kamille voor een rustgevende werking, ook laat gebruik een heerlijke, zachte geur achter op de huid van je kindje. Zwitsal Slaap Zacht Body Crème Lavendel zorgt tot slot ook voor de beste verzorging van het huidje. De toevoeging van kamille-extracten zorgt voor een knuffelzacht eindresultaat.

Gebruiksinformatie Breng de crème aan na het douchen of badderen. Doe dit door een beetje crème op je eigen vingertoppen aan te brengen. Smeer het vervolgens zachtjes over de huid van je kleintje.


Veelgestelde vragen over

1. Wanneer kan ik de Body Crème Lavendel het beste aanbrengen?
Je kunt Zwitsal Slaap Zacht Body Crème op ieder gewenst moment van de dag aanbrengen. Voor de beste verzorging van je kindje breng je de crème in ieder geval aan na het badderen of het douchen. Daarnaast heeft lavendel een rustgevende werking, wat het erg effectief maakt om het aan te brengen voor het slapen gaan.

2. Kan de Zwitsal Slaap Zacht Body Crème voor het hele lichaam gebruikt worden?
De Body Crème kan voor het hele lichaam gebruikt worden, maar vermijd contact met de oogjes en de mond.










Maat:
150 ml,  150ml
Voorraad: