Bigben Interactive Bigben Wekkerradio - Zwart

17,99
3 Prijzen, De beste prijs bij BCC.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzending!
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DHL en BCC Bezorgservice

Over Bigben Interactive Bigben Wekkerradio - Zwart

Deze strakke rechthoekige wekkerradio doet wat hij belooft: jou wakker maken op het moment dat jij dat wilt. Z’n mooie zwarte design met grote knoppen bovenop maken deze wekker een plaatje om naar te kijken. En over de functionaliteiten hoef je bij dit exemplaar ook niet te klagen.

Wakker worden met radio of buzzer
‘s Ochtends uit bed komen blijft vervelend, hoe je het ook wendt of keert. Maar met de zwarte wekkerradio van Bigben kies je zelf hoe je wakker wordt. Ga je voor je favoriete FM radiozender? Of kies je toch voor de oude vertrouwde buzzer? De ingebouwde luidspreker speelt het geluid van jouw keuze zonder problemen af. De ontvangst van de FM radio is extra goed door de snoer-antenne die aan het apparaat vastzit. Door het grote formaat van de knoppen, kun je ook met weinig licht de verschillende knoppen zonder problemen onderscheiden.

Wekkerradio met instelbare verlichting
Niets zo vervelend als midden in de nacht wakker liggen door het licht van je wekker! Gelukkig is dat met dit zwarte exemplaar geen enkel probleem. Je kunt de cijfers op het display overdag fel hebben staan en er ‘s avonds als je gaat slapen voor kiezen om ze te dimmen. Een goede wekker moet je immers wakker maken, niet wakker houden!

Twee wektijden instellen
Je kunt op deze wekkerradio twee verschillende alarmtijden instellen. Handig als jij en je partner op verschillende tijden uit bed moeten. Of misschien wil je in het weekend op een andere tijd wakker worden als doordeweeks. Met de knoppen bovenop de wekkerradio switch je gemakkelijk en snel tussen de verschillende wektijden. De wekker werkt op netstroom. Er kunnen 2 x AAA batterijen worden geplaatst in de wekkerradio zodat je alsnog wordt gewekt bij stroomuitval (niet meegeleverd).

Deze strakke zwarte wekkerradio met een helder display verdient een mooi plekje op jouw nachtkastje.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: