Zwarte Lascal Buggy Board Maxi Meerijdplank - Black

79,95
De beste prijs bij babypark


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
1 tot 2 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Lascal Buggy Board Maxi Meerijdplank - Black

De BuggyBoard Maxi biedt een soepele, veilige rit voor uw kind en volledige wendbaarheid voor u. Naast het geweldige ontwerp heeft de Mini een extra groot antislip oppervlak, meer afstand tot de grond en uitstekende vering. Dit geeft je extra beenruimte, volledige controle over oneffen terrein en de veiligheid van je kind.
BuggyBoard Maxi is een praktisch kinderwagenhulpstuk van het Zweedse merk Lascal. Het is ontwikkeld voor actieve ouders die met hun kinderen reizen in drukke steden, waar veel boodschappen vaak snel gedaan moeten worden.
BuggyBoard Maxi biedt je oudere kind veiligheid. Uw kind loopt niet alleen in het midden van de menigte, maar is volledig onder uw controle. De stoelverhoger is ook van onschatbare waarde tijdens lange wandelingen wanneer uw kind te moe is en pijn heeft aan de benen. De BuggyBoard Maxi maakt het gemakkelijker om samen te reizen en dingen snel voor elkaar te krijgen. Het BuggyBoard is geschikt voor kinderen van 2-6 jaar met een gewicht tot 22kg en is veelzijdig, veilig en praktisch. Dit slimme platform plaatst je kind tussen je schouders en zorgt voor veiligheid, zelfs in drukke buurten. Op elk moment dat je kind moe is, kan het op het plankje springen en zal je niet vertragen.
Goede aanvulling op een kinderwagen
Innovatief, veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken, het Lascal BuggyBoard past gemakkelijk op je kinderwagen of buggy en zorgt voor een veilige en comfortabele reis voor je vermoeide kind. Dankzij het slimme Lascal easy-fit systeem kan het verlengstuk aan bijna elk type kinderwagen worden bevestigd. Dit geldt voor lage kinderwagens, buggy's, kinderwagens, 3-wielers, ride-on systemen.
Gevestigd tussen de armen, houdt het BuggyBoard je kind veilig in menigten en op drukke straten. Als uw kind te moe is om te lopen wanneer u haast heeft, is het makkelijker met het BuggyBoard. - Fabrikant: Lascal
- Model: BuggyBoard Maxi
- Voor kinderen van 2 tot 6 jaar
- Maximum gewicht: 22 kg
- Past op 99,9% van alle kinderwagenmodellen
- Antislip oppervlak
- Grote wielen
- Snelle bevestiging
- Max-COMFORT ophangsysteem
- Til en Berg Systeem

Maat:
2019
Materiaal:
Kunststof
Voorraad: