SwimHero – Drijfpakje 2-delig – Drijfvest / Zwemvest met zwembroek – Pinguïn zwempakje voor jongens en meisjes van 11-18 kg – Zwart/Wit

69,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart Wit Zwart-Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over SwimHero – Drijfpakje 2-delig – Drijfvest / Zwemvest met zwembroek – Pinguïn zwempakje voor jongens en meisjes van 11-18 kg – Zwart/Wit

SwimHero bewijst dat een drijfpakje functioneel, comfortabel en ook nog heel leuk kan zijn. Dit vrolijke unisex drijfpakje met pinguïn dessin is ontwikkeld door een zwemlerares. Het SwimHero drijfpakje bestaat uit een drijfvest en een zwembroekje. Het drijfpakje helpt kinderen om spelenderwijs te leren drijven en zwemmen.

Het grootste voordeel van dit SwimHero drijfpakje is dat het maar liefst 20 uitneembare drijfblokjes heeft. Andere drijfpakjes hebben vaak maar 3, 4 of maximaal 8 grotere drijvers. Doordat het SwimHero drijfpakje 20 kleine drijfblokjes heeft, kan het drijfvermogen heel geleidelijk afgebouwd worden. De drijfblokjes zijn als volgt verdeeld:

- Op de buik 2 rijen van elk 3 dubbele drijfblokjes, dus 12 blokjes.
- Op de rug 1 rij met 4 dubbele drijfblokjes, dus 8 blokjes.

Om drijfvermogen af te bouwen begin je met het "ontdubbelen" van de drijfblokjes, te beginnen op de buik van boven naar beneden en dan op de rug van boven naar beneden.

Overige voordelen van het SwimHero drijfpakje:
- Groeit met je kind mee van 11 t/m 18 kg (ca. 2 tot 5 jaar).
- Het zwembroekje kan met lusjes aan het drijfvest vastgemaakt worden, zodat het pakje goed blijft zitten.
- Ritsbeveiliging met klittenbandsluiting.
- Unisex pinguïn dessin.

MAAT 11-18 KG
Het SwimHero drijfpakje is verkrijgbaar in 1 maat en is geschikt voor kinderen van 11 t/m 18 kg. De maat komt ongeveer overeen met kledingmaat 98 t/m 116. De leeftijdsindicatie is 2 tot 5 jaar.

LET OP: Het zwemvestje moet nauw aansluiten. Kinderen moeten vaak even de buik inhouden om de rits te kunnen sluiten. Door het uitnemen van drijfblokjes kun je het drijfvermogen langzaam afbouwen en ontstaat er ruimte in het vestje voor een groeiend kind. Een kind van 18 kg zal het vestje vermoedelijk niet passen met alle 20 drijfblokjes erin!

Natuurlijk moet je kind ook met een drijfpakje ALTIJD onder toezicht van een volwassene blijven! Een drijfpakje is een zwemhulpmiddel en geen reddingsmiddel.